JVA Hulivilin Happy Hulda Hulda koiranetissä &  SE (N) MVA, NO MVA Nitric Fox Approved Jack, pennut syntyivät 28.4.2010

Vanhempien tietojen perusteella silmät: PRA/CEA A/A (terveet, ei kantajia)

Belle Fox Be Happy Cera  om. Riina Larmila-Piipponen, Forssa

Kasvattajan kuvaus: Äärimmäisen kaunis, lahjakas ja mukava narttu, jolla on reipas ja toimelias luonne. Kantaa riistaa ja käyttää nenäänsä. Oli pentuna perusterve. Aikuisella iällä korvissa hiivaa kotimaisista viljoista.

Näyttelyt: CACIB, 2 x SERT

Harrastukset: lenkkeily, arkitottelevaisuus

Terveys:lonkat A/A, kyynärät 0/0, GrRD.

 

Belle Fox Be Honey Bee Ria  om. Cilla Schroeder ja Wilhelm Ehrnrooth, Helsinki

Kasvattajan kuvaus: Toisaalta draamakuningatar ja toisaalta rauhallinen kainalokoira. On pennusta asti omannut kyvyn tehdä asiat hiukan toisin kuin muut. Noutaa vesilintuja ihan livenä :).

Näyttelyt :SERT  Harry Tast 5.3.2011. Kouvola: "10kk. Hyvin kehittynyt ja tasapainoinen narttu. Erinomaista tyyppiä. Hyvin kaunis narttumainen pää ja ilme. Korrekti runko ja raajarakenne. Liikkuu hyvin takaa. Leveät läpsyttävät etuliikkeet. Erinomainen turkki. Kauniit värimerkit, myös hännän päässä. " JUN SA PN3 

Harrastukset/tulokset: metsästys, toko, taipparitreenit, agility

Terveys: silmät peilattu terveiksi, lonkat A/A, kyynärät 0/0, leikattu toistuvien valeraskauksien vuoksi

Belle Fox Be Strong Hertta om. Sanna Valjakka & Teemu Ylönen, Hartola

Kasvattajan kuvaus: Temperamentikas Hertta hoitaa lapsen, kissan ja mummolan possut. Teemun se vie metsälle ja Sannan treenaamaan. Yritystä ja yllytyshulluutta ei tästä porukasta puutu.

Näyttelyt:  VARA-SERTI

Elena Ruskovaara 24.10.2010 Lahti:"Oikean mallinen, sukupuolileima selvä, hyväluustoinen narttu. Kuono saa voimistua. Kiva ilme. Tarpeeksi kulmauksia. Hyvä runko. Etuliike kovin löysä. Hyvät sivuliikkeet." ROP-pentu
Harry Tast 5.3.2011 Kouvola: "10kk juniori. Erinomaista tyyppiä. Kaunis tasapainoinen ylälinja. Hyvin narttumainen kevyt pää. Isot korvat. Hyvä raajarakenne. Pitkä rintakehä. Oikea päällyskarvan laatu, pohjavilla puuttuu. Liikkuu hyvin takaa. Etuliikkeet vielä löysät ja epävakaat. Matalat käpälät. Esiintyy kauniisti."JUN SA PN 4

Harrastukset/tulokset: metsästys, toko ALO1, taipparit NOU0

Terveys: silmät terveet, lonkat A/A, kyynärät 2/2, barf-ruokinta hiivan vuoksi

Belle Fox Be Wonderful  Nelli  om. Elina Anttikoski, Varkaus

Kasvattajan kuvaus: Nelli löysi Ellusta kannen vakkaansa. Osaava parivaljakko, joilla on upea kontakti toisiinsa. Kotioloissa rauhallinen Nelli rohkaistuu tokokentillä ja agilityssä huimiin suorituksiin. Porukan pidättyväisin ja järkevin tyyppi, pysytteli jo pentuna poissa hankaluuksista :).

Näyttelyt:

Harrastukset/tulokset: agility, toko ALO 1 (huippupisteillä)

Terveys: silmät terveet, lonkat A/A, kyynärät 0/0, perusterve

TK1 Belle Fox Be Cute Buddy Kamu  om. Riikka Heiskanen, Kuopio

Kasvattajan kuvaus: Kamu on kontaktinhaluinen, kuuliainen ja vietikäs koira, jolla on paljon henkistä potentiaalia. Se oppii nopeasti ja tekee kaikkensa Riikan puolesta. Valitettavasti terveys ei ole paras mahdollinen. Se on myös tosi kaunis koira. Hertan kaksoisveli :).

Harrastukset/tulokset: Toko AVO 1 huippupisteillä, oli ennen sairastumistaan kennelpiirin valmennusryhmässä

Terveys: kastroitu piilokiveksen vuoksi, silmät distiaschis (lievä), lonkat A/A, kyynärät 0/0, haimatulehdus (aloitettu kortisonihoito helmikuussa 2013)

Belle Fox Be Jackson Luca om. Lotta Blomqvist, Vantaa

Kasvattajan kuvaus: Luca on perusterve uros, joka on aina hyväntuulinen ja toimelias. Se on hyvin joviaali tyyppi, ja tulee toimeen aina ihan kaikkien kanssa. Se on myös oppivainen  ja fiksu, toimiva nenä päässä. Ihannevävy.

Näyttelyt: 3 x SERT, VARA-SERTI

Lohja 3.4.2011, Paula Heikkinen-Lehkonen:
"Erittäin hyvin kehittynyt tiivis nuori uros. Erinom. pää. Hyvä lapakulmaus. Erinom. luusto. Hyvä rintakehän syvyys ja tilavuus. Takaraajat saisivat olla voimakkaammin kulmautuneet. Liikkuu kuitenkin hyvin. Kaunis, tummanpun. väri, pienet valkeat merkit. Rauhallinen, itsevarma käytös."JUN SA, PU2, SERT

Harrastukset/tulokset: TOKO AVO1, taipparit NOU0, MEJÄ AVO3

Terveys: silmät terveet, lonkat A/A, kyynärät 1/1