Hulda sai ERInomaisen arvostelun messukeskuksen voittaja 2010 näyttelystä sunnuntaina ja voitti avoimen luokan. Eeva Rautalan arvostelu, harjoitustuomarina Pia Itkonen: " Erittäin hyvän tyyppinen narttu. Koko OK. Hyvät mittasuhteet. Melko hyvä pää, mutta silmät pyöreät, jota tumma väri korostaa. Pigmentti kirsussa haalistunut. Hyvä ylälinja ja rintakehä sekä eturinta. Sopiva luusto ja kulmaukset. Hyvä karvanväri ja häntä. Liikkuu vetävällä askeleella. Erinomainen luonne ja esiintyminen." Kehässä sain kuulla pigmenttiasiaa tuomarilta, joten helppo oli arvata, että PN kehä menee läpijuoksuksi.

Samalla reissulla tuli myös osallistuttua  talkoiluun lauantaina - Touko avusti ja Hulda nukkui häkissä. Pentusten omistajista näimme Hertan, Rian ja Lucan porukoita, jotka samalla ottivat tuntumaa näyttelymaailmaan. Totesinkin, että ensi vuonna meitä edustaa sitten toinen polvi...Kiitos Sannalle ihanasta yllätyksestä, jonka kuvaan tänne joulun jälkeen.

Mitäs muuta sieltä jäi mieleen? Monet paras narttu ja uros-luokkien koirat näyttivät aika karvaisilta ja jopa raskailta (paksuilta?), toivottavasti se oli paksun turkin luomaa optista harhaa...Sunnuntain PU ja VSP olivat kyllä lopulta omiakin suosikkejani, ROP Ramon voittikin lopulta peräti ryhmän! Junnuista löytyi pari mieleistä uutta tuttavuutta. Toivottavasti saavat käyttötuloksiakin ajan myötä ja pysyvät terveinä -- oikein kiinnostavia komistuksia olivat kyllä.

Hulda pongasi myös Jackin, eli se sananmukaisesti veti minut hihna kireänä suoraan Jackin häkille, kun vein sitä ennen kehää ulkoilemaan. Eli kaikkien kymmenien kehää ympäröivien häkkien keskeltä löytyi oma valittu, söpöä :).

Muuten alkutalvi on mennyt kuten aina kärvistellessä - eli ei todellakaan vietetä lempivuodenaikaani. Onneksi pääsimme KPSH:n toko-ryhmään ja lämpimään halliin treenaamaan, ensin sivupaikalle ja nyt vuoden alusta teho-VOI-ryhmään. Kakaroilla menee kuulema hyvin, ja Lucalla on molemmat pallit (!), jee.