Brunille löytyi harrastava koti - siitä tulee huipputaitava hakukoira! Kiitos kaikille kyselijöille ja onnea tulevalle omistajalle Heidille sekä WANDALLE. Olen oikein onnellinen teidän molempien puolesta. Eli nyt MEILLÄ EI OLE ENÄÄ VAPAITA PENTUJA.

Pennut saivat tänään sirut, kun siruttaja kävi meillä kotona. Osa vinkaisi ja kiemurteli, kun neula upposi kaulanahkaan, mutta pieni kipu unohtui nopeasti. Hulda oli toimituksen aikana lenkillä, sillä supermammana se olisi varmasti ollut ihmeissään. Yhä se vain imettää nisät naarmuilla ja verillä, joten kaipa se on eristettävä kakaralaumasta ennen pentujen luovutusta, ihme tyyppi. Mitäs muuta... Pentujen tulevia omistajista moni on käynyt jo useamman kerran meillä, ei voi kun vain ihailla, miten hienosti kaikki ovat valmistautumassa pennun tuloon. Sanon sen jo nyt, sillä luovutushetkellä voi olla että ei irtoa järkeviä sanoja. Varmasti ottaa tiukille, niin ihania ovat...:/.

Pentujen paperit lähtivät napin painalluksella kennelliittoon kätevästi OMAKOIRA-palvelun kautta. Nyt sitten vain odottelemaan rekkareita tulevaksi. Ensimmäiset pennut lähtevät uusiin koteihinsa tulevana sunnuntaina. Kamerassa on tsiljoona kuvaa, sori, kun en ole ehtinyt niitä siirtelemään. Ehkäpä huomenna ne solahtavat kuvagalleriaan....