Ria, Hertta ja Luca aloittivat näyttelyuransa Kouvolassa Harry Tastin tuomaroimana.  Ja millainen avaus se olikaan!  Luca sai kehityksensä mukaisen arvostelun, tuloksena EH ja tytöt ensin ERIT ja sitten SA:t ja pääsivät luokkansa ainoina kuudesta koirasta paras narttu -kehään! Varhaiskypsiä ovat kuten äitinsäkin, mutta silti... 1O kk vanhana! PN -kehässä Ria oli PN3 ja Hertta PN4!  Pakko on tunnustaa, että näin aloittelevan kasvattajan näkökulmasta tuntuu tosi hyvältä. Ensisijaisesti hain kyllä tästä yhdistelmästä mukavaluonteisia harrastuskoiria, joille toivoin terveyttä ja balanssia ulkonäköön, ja tasaista porukkaa sieltä tulikin. Cillalle ja Lotalle reissu oli myös oma depyytti näyttelykehissä: loistavaa handlerointia siis :), valitettavasti jäi näkemättä. Onnea kaikille ja tsemppiä tuleviin koitoksiin!

Luca, Belle Fox Be Jackson, arvostelu:"10 kk juniori. Rungossa oikeat mittasuhteet. Luusto saisi olla vahvempi. Hyvä päänmalli ja ilme. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkeessä kyynärpäät voimakkaasti ulkokierteiset. Oikea karvanlaatu. Hyvä häntä. Kaunis, syvä väri."

Ria, Belle Fox Be Honey Bee, arvostelu:"10kk. Hyvin kehittynyt ja tasapainoinen narttu. Erinomaista tyyppiä. Hyvin kaunis narttumainen pää ja ilme. Korrekti runko ja raajarakenne. Liikkuu hyvin takaa. Leveät läpsyttävät etuliikkeet. Erinomainen turkki. Kauniit värimerkit, myös hännän päässä. "

Hertta, Belle Fox Be Strong, arvostelu:"10kk juniori. Erinomaista tyyppiä. Kaunis tasapainoinen ylälinja. Hyvin narttumainen kevyt pää. Isot korvat. Hyvä raajarakenne. Pitkä rintakehä. Oikea päällyskarvan laatu, pohjavilla puuttuu. Liikkuu hyvin takaa. Etuliikkeet vielä löysät ja epävakaat. Matalat käpälät. Esiintyy kauniisti."