Tollerileiri humahti ohi viikonloppuna subtrooppisen Himoksen tutuissa maisemissa. Nyt jäi metsäreissu ja omat treenit väliin kokonaan, sillä lupauduin kouluttamaan Telle Gomanin kanssa aloittelevia ja hiukan jo kisanneita toko-koirakoita. Mukavaa olikin, ja toivottavasti saamme jatkossa yhdistyksen tokojoukkueeseen uusia taitavia kisaajia! (Ryhmäkuva koirakoista galleriassa.)

Bellefoxaajat majoittivat omaa mökkiään Tuiken ja minun hotellihuoneen vieressä, ja saimmekin molempina päivinä kuulla yhteenvedot päivän treeneistä. Kovin olivat tyytyväisiä tekemisiinsä ja saamaansa oppiin Kamu, Luca ja Hertta NOU-ryhmissä ja Cera PK-jälki-ryhmässä. Tuike ja Hulda olivat Takkusen Pian osaavassa junior handler-opissa. Sanna ja Hertta, Lotta ja Luca sekä tietysti Tuike ja Hulda-mamma osallistuivat vielä leirin damiviestíinkin, ja nappasivatkin kisan voiton. Onnea team Bellefoxaajat :). 

Yläkuvassa Bellefoxaajat -joukkue. Seuraavassa Hulda juoksee, ja Hertta odottaa. Alakuvassa vauhtia pitää Luca.

Mieleen jääviä hetkiä olivat myös koirien ja ohjaajien uimareissut ja iltanuotio trubaduureineen. Oli kyllä mahtava leiri 300 tolleristin ja parinsadan koiran kanssa. Suuret kiitokset erityisesti Katille, Atille sekä leiritoimikunnalle sekä kouluttajakaveri Tellelle, jonka kanssa junailimme yhdessä ryhmämme koulutusta.