Nyt seuraa jatkoa edelliseen lomakauden viiveellä. Luca sai kolmannen sertinsä 14,5 kk iässä 23.7. Helsingin KV-näyttelyssä ja oli PU3 tasokkaassa seurassa. Luca Belle Fox Be Jackson got another (his third) CC in Helsinki International Dogshow 23.7.

Hulda on tehnyt tasaista jälkeä mejässä, ja koossa on toinen ykkönen ja sitäkin laadukkaampi kakkonen. Ykkönen tuli niukasti järkyttävässä kaatosateessa Kiuruvedellä 24,7, ja kakkonen kuivassa aurinkoisessa runsaan 20-asteessa Kangasniemellä 31.7. Juhan ohjastamina. Hauskaa olisi saada tämä projekti päätökseen vielä näillä sulilla, mut saas nähdä :). Arvostelut ovat olleet saman tyylisiä: Hulda tekee siksak-kuviota jäljen päällä ja tarkistelee vielä jäljen reunuksia aika perusteellisesti, eli tsekkaa kyllä kaiken mitä metsästä löytyy. Kiuruvedellä vetäisi muun muassa parin metsäkanalinnun jätökset. Itselle mejäkesän kohokohta oli olla Huldan Eve-äidille ja ohjaajalleen Katille oppaana Kangasniemellä. Rouva tiesi täsmälleen missä jälki meni, mutta välillä helpotti omaa ja Katin työtä kiertämällä pahimmat ryteiköt :). Omalle kohdalle on osunut järjestään taitavia koiria, tykkäänkin kovasti olla oppaana ja seurata koirien ja niitä nöyränä seuraavien ohjaajien työskentelyä.

Hulda got good results from blodttracking competitions :). Hope that soon (or next summer..:D.) she´s going to be finnish tracking champion -- still missing one first prize.