Hulda was 4th best toller female yesterday in Kajaani International Dog Show. Judge was Gert Christensen from Danmark; "Well balanced female. Feminine head and expression, Sciccor bite. Nice eyes. Good skull. good neck and topline. Well set tail. Exc.body. Good forechest. Well angulated. Good bone. Should have more drive behind movement. Good coat. Nice temperament."  

Hulivilin won tollers breeder´s group, so we could enjoy the atmosphere of big ring. No placement from there.

Hulda sijoittui hienosti neljänneksi Kajaanin KV-näyttelyn narttujen kehässä (ERI, SA) ja sai näköisensä arvostelun mielestäni hyvin linjakkaasti arvostelleelta tanskalaistuomarilta. Kehän jälkeen juttelimme hiukan, ja hän kertoi, että arvosteli vastikään Sveitsissä ja siihen nähden suomalaistollereiden taso on huomattavavasti parempi ja hän kuulema piti näkemästään. Tosin hiukan on hajontaa meilläkin, ja Kajaanissa hän mainitsi huomanneensa muutaman puutteen: hän näki useita korkealle nousevia häntiä,  liian korkealle kiinnittyneitä korvia sekä joitakin hiukan liian raskaita etuosia.

Kennel Hulivilin sai myös kasvattaja-ROP, joten saimme pyörähtää isossa kehässä. Sieltä emme päässeet jatkoon. Ryhmässä olivat mukana Nora, Ronja, Essi-sisko ja Hulda. Kiitokset kaikille hauskasta tsemppiseurasta, ja onnea sekä Noran että Huldan ja Essin Eve-äidin jälkeläisten hienoista tuloksista! Kuvagalleriassa on muutama kellertävä otos. Kiitos kuvaajallekin avusta ;).