Pentuja odotellaan vielä ennen vappua nyt sitten kummallekin koiralle. Nallin morsian Sisu voi paksusti ja ultrassa oli vilahdellut melkoinen määrä jänispiiskoja, hienoa ja onnellista odotusta Tölpänsaloon!

Hulda toipui oireilustaan nopeasti, ja on nyt ihan oma itsensä. Ruoka maistuu ja lenkkejä heitetään lähes entistä tahtia. No juoksulenkit on vaihtuneet kävelyyn ja kimppatreeneissä ei ole enää käyty, sillä sen verran tässä malttaa ottaa itsekin rennommin. Mökillä Hulda oli kyllä jo sitä mieltä, että esimerkiksi verijäljen voisi vetäistä. Se tuijotteli aitan seinällä roikkunutta verisientä kovin vaativasti. No metsä oli kyllä niin lumen peitossa, että se jäi tekemättä :).

Kevätpentuja on kysytty todella runsaasti. Mukavaa on ollut huomata, että tolleri on rotuna useimmille tuttu. Joukossa on heitä, jotka  ovat vailla jo toista tolleriansa sekä sellaisia, jotka ovat kiinnostuneita uuden rotuisesta kaverista. Ja tietysti heitä, jotka etsivät harrastuskaveria:).... Kiitos jo nyt kaikille kyselijöille, tulkaahan vetämään hihasta tekin, joiden kanssa yhteydenpito jäi lyhyeksi.

Pennuista haaveileville toivon ylipäätään jäitä hattuun, miettikää omia motiivejanne ja vaihtoehtoja. Jos etsitte reipasta lenkkikaveria, niin vaihtoehtoja on valtavasti. Reippaita ja vähintäänkin kohtuullisen terveitä seurakoirarotuja on varmasti tarjolla ja luotettavilta kasvattajilta. Hätäisesti ei tolleria kannata ottaa, sillä kysyntä luo myös sellaista tarjontaa, joka ei välttämättä ole rodun tai pennunottajankaan kannalta hyvä asia. Itse  toivonkin, että pentukyselijät pistävät myös meidät kasvattajat  tiukoille. Miksi kasvatamme ja mihin pyrimme?

Itselläni on tällä hetkellä ehkä enemmän kysymyksiä mielessä kuin vastauksia. Jännittävää tämä on, joka hetki :).

Sitten Huldan sivuprofiilia, alempi kuva on otettu 28.3.2010 ja ylempi 2.4.2010.