Hulda sai sitten Tampereelta EH:n, ja viikossa ovat liikkeet menneet epätasapainoon. Eilinen 15 km lenkki hapotti vai mitä? Itse en kyllä kehnoja liikkeitä huomannut.

Jokatapauksessa saksalaistuomari Peter Beyersdorf totesi: "Insgesant, sehr schöner typ mit sehr schöner kopf. Guter substanz u. richtiger tiefe. Rucken im stand u. in der bewegung nicht gans gerade, nicht ganz parallel in der bewegungen." Eli vapaasti suomennettuna (saa kiitos korjata!) "Näyttävä, erittäin kaunis tyypiltään, hyvin kaunis pää. Hyvä olemus (runko?) ja oikea syvyys. Selkä seisoessa ja liikkeessä ei aivan suorassa, ei ole liikkeessä yhdensuuntainen."

Mutta Tuike esitti taas taitavasti, tosin palautetta tuli, että hännän nostamisen voisi jättää pois. Siispä jätämme :). 

Mukava reissu, ja onnittelut hienoista suorituksista Kirsille ja Hulivileille - BIS-kasvattaja ja monta monta hienoa tulosta. Päivän uusi tuttavuus eli Otto "Redadict Rodeo Rider" oli kyllä mainio tapaus kaikin puolin. Onnittelut Anninalle ja omistajaperheelle ROP:sta ja näkymisiin :).

Oli taas kiva nähdä tuttuja ympäri Suomen ja tutustua uusiin. Ilo oli huomata, että rotu on mennyt tasaisempaan suuntaan tyypiltään. Erityisesti nartut ovat menneet eteenpäin ja ovat näyttävämpiä kuin 10-15 vuotta sitten. Vielä kun näkisi sen päivän, että tuomarit nostavat näitä upeita narttuja BIS-kehään. Uroksille hävitään turkissa, ja se sitten vie näyttävät herrat isoon kehään. (Ja toki Otto oli ihan päihittämätön tänään :)...) Muutamia kuvia galleriassa.