Ma 14.5:Tokotreeneissä  tapahtui edistymistä. Parin viikon takainen pulma näyttäisi ratkenneen eli luoksetulon oikea asento on nyt löytynyt eteenjäämisessä. Eli käsien asennon korjaus auttoi. Lähietäisyyksiltä voisimme nyt treenata sivulle tuloa. Teimme myös eka kerran seisomisliikkeen lähes valmiiksi. Ja yllättäen se toimi. Palkkaus tuli lautaselta, ja se auttoi. Huldan nopeus on usein tokossa se haaste: miten se hoksaa nyt tämän jutun ja tuleeko palkkio oikea-aikaisesti oppimisen kannalta. Treenit on oltava napakoita ja tehokkaita.

Su 13.5.:Kaivoin harkitun talvitauon jälkeen variksen pakkasesta. Leikittelyllä erittäin sulanut varis nousi Huldalla suuhun ja sain sen jopa juoksemaan perässäni jokusen kymmentä metriä, eli periaatteessa ollaan alkutekijöissään "tässä sarjassa". Ohjaus oli erittäin remuisaa sanoisinko riemuisaa...  Jatkossa jatkamme nostotreeniä ja varikseen tutustumista - pari hyvää vinkkiä saimmekin jo Happy-tiimiltä.

Teimme myös piilodamiruudun Seijan mallin mukaisesti. Hulda ensin kävi tarkistamassa jokaisen damin ja lopulta innostettuna toi kaikki. Se ei oikein ensin ymmärtänyt: siis dameja on heitelty ympäriinsä - jaa miksiköhän...Hakutyöskentely oli laajaa ja palautukset käteen tai varpaille. Täytyy myöntää, että riistan kanssa jaoin kalkkunaviipaleita ja toki sitä herkkuosastoa odotettiin sitten dameiltakin. Mutta vauhtia riitti - ja tässä koko  treeni kaikessa lyhykäisyydessään. Eli damiosastossa ei varmaankaan  ihmeitä pulmia meidän vaatimustasolla, jos sitä haluaisi treenata, enemmän haasteita löytyy noista variksista :). Jatkamme palautusten hiomista damilla harvakseltaan, häiriötä voisi myös ottaa mukaan muutenkin kuin Pyryn muodossa.

To 10.4.: Hulda yhytti Kelloniemen perukoilta jäniksen. Hetkessä ne viilettivät tietä kohti ja samantien silmän kantamattomiin - ja meikäläinen iloisesti huudellen perässä ... No onneksi oli ilta ja rekat vaan parkissa, kun teollisuuskylän katuja taivalsivat. Meni siinä tovi ennenkuin koira oli kiinni, kovin oli ajokoiramainen hurmos ja kovakorvaisuus päällä.