Jyväskylän näyttelyssä sai ihastella Happy-menoa ja Hulivili-juhlaa. Hulda sai erittäin hyvän, joka oli tuolla turkilla yllättävän hyvä suoritus, kehässä suht reipas ja OK, itsestä vaan oli tylsää viedä karvatonta koiraa näytille. Eli nyt odotellaan kunnes uusi kevät koittaa, eli sydäntalven näyttelyt jäävät väliin ilmansuunnasta riippumatta.

Systeri Essi kumosi nartturivistön ja päihitti äitinsäkin kaikin puolin mallikkaalla suorituksella ja Katin taitavasti ohjastamana. Niin sitä vaan suhdanteet heittelehtivät näyttelystä toiseen. Essi on tällä hetkellä todella kaunis. Kiisu sai vietyä kasvattajaluokan isoon kehään ja siellä sit BIS3 kasvattajaluokka -- kannattiko mennä ja pitikö ihan miettiäkin?

Tuike ei valitettavasti ollut mukana handlaamassa, sillä minä viihtyisin oikein hyvin penkkiraadissa ihan pysyvästi. Hannan ja Katin kanssa tuomaroimme kolmemielisesti yksi yhteen :) ja omasta mielestämme myös tosi linjakkaasti. Leevi sai hienosti EH:n, ERI on epäilemättä ihan karvan päässä. Mukava päivä ja erinomainen kuski, kiitos ;).
.