Kajaanin reissu meni erinomaisesti. Koiria oli ilmoitettu 42, ja taso oli korkea. Jack oli valiouroksissa ainoana paras saaden ERI:n, mutta jäi urosten kehässä vaille sijoitusta, jonka olisin kyllä sille mieluusti suonut. Niin hyvin se esiintyi ja on upeassa kasvassa. Eli CACIBin saalistus jatkukoon.

Jackin arvostelu: "Erinom. tyyppiä oleva tasapainoisesti rakentunut uros. Hyvä raajaluusto. Erinom. ryhti. Hyvä eturinta. Eritt. hyvä pää ja ilme. Oikeat kulmaukset. Tehokkaat tyypill.liikkeet."

Huldan kanssa olin ajatellut jättää koko rotukehän väliin kahdestakin syystä. Ensinnäkin Tuike ja Hulda oli ilmoitettu myös ekaa kertaa juniorhandleriin ja ne osuivat päällekkäin, ja toisekseen sitä talviturkkia odotellaan edelleen... Joukkuehenki vei kuitenkin voiton Hulivilien kerätessä mainioita arvosteluja, joten kipaisin hakemassa kaksikon rotukehään. 11-vuotias Tuike siis vei tyylillä Huldan läpi ison avoimen luokan, ja tuloksena eli ERI ja 3. sija.

Huldan arvostelu "Erinom.tyyppi. Oikeat mittasuhteet, raajaluusto ja raajakorkeus. Hyvä täyteläinen runko, eturintaa voisi olla hiven enemmän. Ilmeikäs hyvä pää. Hieman pysty olkavarsi. Tyypilliset liikkeet."

Hulivilit saivat tuomari Jaana Hartukselta erittäin kehuvan arvostelun, ja toteamuksen että harva kasvattaja pystyy noin tasaista ryhmää kasaamaan neljästä eri yhdistelmästä!  Onnittelut Kiisulle ja kiitokset tästä monitoimitollerista.  Päivä päättyi siis Tuikella ja Huldalla pyörähdykseen isossa kehässä. Ehkäpä nippanappa päihitti junnuhandlerikisan....:D. Mainittakoon vielä sekin, että Huldan nuorten luokassa kisannut siskopuoli Rasa putsasi pöydän ollen ROP ja toinen siskopuoli Myrkky voitti puolestaan junnunartut, eli onnea Anninallekin!