Mikkelin näyttelyssä Novascotiannoutajia oli vain 8, Hulda oli yksi niistä. Hulda sai SERT:in ja VSP:n. Oli paras narttu kehässä. (kirjoitti Tuike)

Ja äiti jatkaa arvostelulla: Mikkeli Paula Rekiranta: "Tasapainoinen linjakas nuori narttu. Hyvä pää, ilme ja korvat. Kaunis kaula ja ylälinja. Oikein kulmautuneet, hyväluustoiset raajat. Hyvä runko. Oikea karvanlaatu. Vaivaton liikunta."

Arvostelu on varmaankin koiran näköinen... eipä siihen paljon lisättävää. Happymegaviikonlopun jatkona tuli lisää uutisia. Eli Rilla ja Eppu meni taipparit läpi Loviisassa Kiisun tsemppaamana SNJ:n leirillä. Essi ja Eve vetäisivät sunnuntaina MEJÄ:stä ykköstulokset! Onnea vielä näinkin kaikille! Ja kiitokset kaikille onnitteluista.

Meidän treeninä oli viikonloppuna varismarkkeerauksia, nakkiuintia ja hakua. Nakkiuinti meni niin, että Hulda kehitti uuden tyylin:  varpaillaan seisomisen ja etujalat kauhoo vettä -- no sai siitä nakkia olihan se vähän eteenpäin... Sit muistihaut metsässä -- kaksi meni hyvin ja kolmannessa piti lähettää uudestaan. Ja viimeinen jäi parin metrin päähän. Paremmin kuin viimeksi, joten kyl tää tästä...

Hakutreeneistä Hulda on nyt saanut viime aikoina hirveästi kierroksia, jotenkin se nauttii siitä työstä ja muhkeista herkuista. Tein nyt neljällä piilolla, ja niin, että koira ei tosiaan nähnyt tyttöjä (kiitos vaan Elina, Noora ja Emma sekä Tuike!) mäntymetsään matkat 30-50 metriä. Ilmaisu on vielä vähän hiljaista, mutta yksittäistä haukahtelua... Sitä pitää nyt tosissaan vahvistaa, koska itse tehtävän koira tosiaankin alkaa jo osata. Olemme käyneet parina keskiviikkona Viiksen järjestämissä hakutreeneissä saamassa vähän lisää tietoa lajista ja treenaamassa porukalla.