Nolottaa suorastaan tämä rehvastelu, mutta minkäs noille teet. Nämä ihanat Be-pennut säteilevät näyttelykehissä, ja tällä kertaa minulla oli itselläni ilo viedä sinne Cera, Belle Fox Be Happy. Taktisesti Cera kisasi Kuopion KV-näyttelyssä jo nuorten luokassa, kun se juuri täytti15 kk. Tosin pakko on tunnustaa, että yritin vinkua showlinkiä vaihtamaan vielä luokkaa pari viikkoa ennen näyttelyä, onneksi eivät vaihtaneet...

Erittäin kriittisesti, mutta linjakkaasti tuomaroineen Moa Perssonin mielestä Cera oli päivän toiseksi kaunein tollerinarttu! Edellä oli valionarttu, jonka saama CACIB siirtyy kennelliitossa Ceralle! Koira sai siis sekä SERTin että CACIBin. Cera on ehdottomasti luonteensa puolesta showkoira, se nauttii esiintymisestä ja se kestää pitkänkin näyttelypäivän odottelun. Ceran arvostelu oli pääsääntöisesti erinomainen, toki mainittiin se, että etuosa ja runko ovat vielä kesken kehityksen mutta niin sen pitääkin näin nuorella olla. 

Hulda -mamma sai hienosti Tuiken esittämänä sileän ERI:n, ja maininnan pienestä ylipainosta. Ilmeisesti edellisviikon lihotuskuuri ei sittenkään ollut niin loistava idea :).

Hienon päivän kruunasi iso kehä, jossa jännitimme loppuun asti. Ramon oli niin upeassa kunnossa, että se koukutti seuraamaan. Ja sehän olikin historiallinen kehä,  Ramon, Fireheart Kid Sundance, voitti ensin ryhmänsä ja oli lopulta näyttelyn kaunein Rainer Vuorisen arvostelemana. Edellisen kerran tolleri BIS on ollut kaiketi 7-8 vuotta sitten, joten olihan tämä uskomatonta. Äänekäs kannustusjoukkueemme hurrasi kyyneleet silmissä :D. Saijan, Marikan ja Ramonin yhteistyö on viety niin pitkälle, että sitä ei voi kuin vain ihailla. Kaikki palaset ovat kohdillaan.