Nasun odotus on nyt loppusuorilla, ja selvästi sen olo alkaa olla jo tukala. Se jaksaa kuitenkin leikkiä uuden possulelunsa kanssa ja pentulaatikko (Nasula) on jo kasattu. Lenkit ovat lyhentyneet Nasun tahtisiksi viime päivinä, eli emme enää tee pitkiä metsälenkkejä. Viikko sitten se teki vielä oikein mukavan pienen noutotreenin, kun tutustuimme mahdolliseen pennunottajaperheeseen.

Sen maha on ollut nyt löysällä, ja vatsassa käy kova kuhina. Emme menneet röntgeniin, kun minusta pentuja on kuitenkin useampi, enkä halunnut stressata koiraa.

Se kävi viikko sitten eläinlääkärillä, kun se sai toisen herpesrokotteen. Päätin rokottaa Nasun tuota erittäin ikävää kohtu- ja pentukuolemiin johtavaa herpesvirusta vastaan, koska Nasu on ikäänsä nähden jo matkustanut paljon ja osallistunut moniin koirien massatapahtumiin. Nuori eläinlääkäri ei ottanut kantaa pentumäärään, kuuli kuitenkin useita sydänääniä hänkin.

Progetulosten perusteella näyttää erittäin todennäköiseltä, että pennut syntyvät aikaisintaan maanantaina.

Suurkiitokset kaikille jo pentua kysyneille! Tämä yhdistelmän nartut tuntuvat erityisesti kiinnostavan (paljon!) ja olen oikein innoissani kaikesta, monista viesteistä ym. Uroksien osalta kysyntää on ollut selvästi vähemmän jota ihmettelen, sillä nimenomaan syksypennuista ja uroksista voisi jo ensi syksynä opettaa metsästyskoiria. UROKSIA VOI JA KANNATTAA SIIS EDELLEEN TIEDUSTELLA! Toki päivitän tilannetta tänne.

Nasu is feeling big, but she still has energy to play and take short walks. I have received some very nice puppy inquires. Thanks a lot, I appreciate it allready highly! Please do not hesitate to ask, if you are interested! Calculated time of birth is 17.11.!

Lisään tänne odotuskuvia lähipäivinä.