Nalli-beaglen pennuista on kuulunut tältä syksyltä mukavia uutisia. Kasvattajien mukaan pentuihin on oltu tyytyväisiä. Pennut ovat olleet terhakoita ja ne ajavat jo täysiään jänistä. Ihan pienimmätkin! Hieno homma!

Uusiakin urostiedusteluja on tullut, joten jopa kaksikin pentuetta on tältä talvelta Nallilta tulossa, jos vain asiat etenevät kuten on ajateltu. Sen voinee julkistaa, että lähiaikoina Ala-Anttolan Susu ja Nalli uudistavat suhteensa. Kasvattaja Evita on niin tykästynyt Nalliin, että haluaa toistaa yhdistelmän. Elossahan siitä ensimmäisestä pentueesta on neljä (yksi kuoli synnytykseen, toinen jäi auton alle), joten sikälikin ihan perusteltua.

Nallin nappuloiden kasvaessa on Huldalle kiikaroitu sulhasta. Ja sitä kiikarointia on tosiaankin riittänyt... No samalla on tullut kotimainen tollerikanta tutuksi. Voi tätä valinnan vaikeutta... Ja huonoa tuuriakin, sillä olen paperilla tykästynyt moneen, ja sitten tarkemmalla syynäyksellä onkin tullut joku ylitsepääsemätön pulma. Keneltä on pallit kadonneet taivaan tuuliin tai on itsellä tai suvussa muuta kremppaa, silmäsairauksia tai am-peikko kummittelemassa, kenellä on sukutaulussa yhteinen koira liian lähellä jne. Unelmani siitä, että löytäisin uroksen, jolla on paitsi sukua, näköä, terveyttä, luonnetta että tuloksia, on ollut yllättävän suuri haaste! Mutta ehkäpä hartaasti suunniteltu tuottaa pieniriskisen yhdistelmän, sitä kovasti toivon.

Eli kesäpennuista haaveileville voin jo vihjaista, että nyt on mainio tyyppi TOP1:). Huldan potentiaalinen sulho on yhtä lailla A-sarjalainen kaikilta tutkituilta terveystuloksiltaan kuten Huldakin. Sen sisarukset ja vanhemmat ovat samoin terveitä, ja se on luonteeltaan todella herttainen ja sopeutuva tyyppi. Se on tumma ja tavattoman komea, nuoresta iästään huolimatta jo valio, oikea "unelmien poikamies" sekä innokkaana uimarina kuraojien kuningas. Sukusiitosastekin lähentelee nollaa kuudessa polvessa, joten paperillakin yhdistelmä  näyttää erittäin hyvältä.

Toivottavasti saan nimen pian julki ja kuviakin tänne!