Luca ja Cera leikkivät 6,5 -viikkoisina (kuva: Ira Honkonen).

Pentueen tiedot ovat nyt jalostustietojärjestelmässä. Niistä tuli Be - pentuja ja siksi, että  pohdin varmasti kokonaisen vuoden sitä että kasvattaako itse vaiko eikö :). Ollako vai eikö olla? Osa pennun omistajista antoi itse pennun nimen loppuosan ja kaikki nimet ovat hyvin kuvaavia:). Pennut ovat saaneet myös kutsumanimensä.

Be Cute Buddy = Kamu

Be Jackson = Luca

Be Happy = Cera (mustanenäinen blondi)

Be Honey Bee = Ria (Barbi)

Be Strong = Hertta (Bikku-Hulda)

Be Wonderful = Nelli (Bruni) (kutsumanimi lisätty 2.7.)

Tässä vaiheessa tuntuu, että ratkaisu oli oikea. Kuluneet viikot ovat olleet todella mukavia ja vauhdikkaita, vaikka aamuisen pentuhuoneen siivoamisurakan voisin kyllä vaihtaa johonkin mielekkäämpään hommaan :). Olen oikein tyytyväinen näihin nappuloihin, ne ovat kaikki kantaneet varista ja pupun nahkaa sekä selviävät arastelematta monenlaisissa tilanteissa. Hornettien ylilento oli liikaa, mutta siitäkin selviytyivät maastoutumalla kukkalaatikon alle.

Kamu ja Cera kävivät jo visiitillä tulevissa kuopiolaiskodeissaan ja Kamu lähtee huomenna ensimmäisenä uuteen laumaansa 7 viikon ja 4 päivän ikäisenä. Pentujen ohjelmassa on ollut pienesti autoilua, hieman hihnalenkkeilyä, paljon leikkimistä ja useasti syömistä ja päivä päivältä vähemmän nukkumista. Kävimme eilen eläinlääkärissä. Poikien palleista ei saatu tällä kertaa havaintoa, mutta muuten ovat OK. Kaikki olivat oikein reippaita ja seisoivat topakasti pöydällä tutkittavina. Kuvagalleriassa on muuten pennuista kuvia.