"Ja niin on taasen joulu ja lumihahtuvat, ne taivahilta leijaa kuin perhot valkeat. Niit enkellapset pienet sirottaa yli maan, kun taivaan ikkunoilla ne seisoo polvillaan. Kas tuonne vielä vähän ja tuonne hiukkasen. Hei vaan! Jo musta maa on pian vitivalkoinen. "(Lauri Pohjanpää)

Kiitokset  tästä(kin) vuodesta kuuluu ennen kaikkea rakkaille koirillemme. Ilman Huldaa ja Nallia monta elämystä olisi jäänyt kokematta ja monta ystävää tapaamatta. Toivottavasti koiriemme jälkeläiset ovat samalla lailla olleet etupäässä iloksi, ja joka tapauksessa ainakin tarjonneet paljon tekemistä (!) ja suuria tunteita omistajilleen :).

Lämpimät jouluntoivotukset ja vauhdikasta uutta vuotta koirallisille ja koirattomille ystävillemme! Merry Christmas and Happy, Happy New Year! 

Hulda ja Nalli olivat marraskuussa malleina, kun kokosin juttua koirien heijastavista tuotteista. Jutun voi lukea  uusimmasta Koiramme -lehdestä (12/2010). Sen verran totean, että luvattoman huonoja tuotteita myydään ylisanojen saattelemina. Koiranomistaja ei voi millään tietää tuotetta katsomalla, että toimiiko tuote vai ei. Eläinten tuotteille ei ole samoja vaatimuksia eikä toisaalta valvontaa kuin ihmisten henkilösuojaimilla. Asiakas saa siis olla tarkkana!

Tämä kuva on muisto viime kevään/kesän pentuprojektista, joka kyllä oli Huldalle ja koko perheelle ehdottomasti vuoden kohokohtia kaikin puolin. Uudet Belle Fox -pennut ovat harkinnassa, mutta projektiksi se tuskin etenee vuonna 2011. Ensin on kerättävä tietoa potentiaalisista uroksista ja ennen kaikkea niiden suvuista, pohdittava jalostuspäätöstä pitkään ja hartaasti, varattava pitkä loma jne.... 

Nalli on jo ikänsä puolesta metsästyskäytössä uransa loppusuorilla, joten uusi beaglekin pitäisi meille laittaa. Kotikoiranahan Nalli on tätä nykyä ihan parhaimmillaan, helppo ja mukava. Vielä kun tulisi huippunarttu kohdalle, niin siitä otettaisiin kyllä pentu meille. Katsotaan nyt mihin tässä päädytään.