Hetkeksi löytynyt tokoiluvire oli 12.9. Kuopiossa hukassa, ja haahuillen saatiin tällä kertaa kasaan 153 pistettä (AVO2). Näköjään meikäläiset on napattava kesken elämän ja treenaamattomina kokeisiin, kun  jos yritämme edes vähän treenata, niin onnistumme vain sössimään ;/. Ehkäpä Hulda olisi mielummin ollut koko viikonlopun lintumetsällä, mene ja tiedä.

Kympit tuli maahanmenosta ja paikallaolosta, seuraamisesta 5, kapulakin piti omia (uusi ilmiö) ja hypätessä hypätä taas vasten. Seisomisessa tuulenpuuska heilautti ja paukautti oikein kunnolla pressulla peitettyä maalia (joka toimi piilona) ja sitäpä Hulda haukkumaan ja pyörimään, armosta 5 pistettä, minusta se olisi ollut kyllä ihan selkeä nolla kun itse sössin vielä siinä lisää eli meinasin jäädä suoraan koiran viereen, paikkasin kuitenkin. Eli kaikesta siis tuli pisteitä, vaikka parempaakin on kaikkinensa nähty. Tuomari Olavi Pajala Oulusta oli sitä mieltä, että koira osaa selvästikin kaikki liikkeet, mutta oli tänään liian herkkä häiriöille. Hänestä nyt ei pitäisi liikaa treenata, vaan kisata... Hiukan olen eri mieltä, kun en viitsisi lisätä noita meidän virheitä...Uusia kun näköjään keksitään viikoittain. No Huldalla on kyllä varmastikin juoksut tulossa,  flunssaisella ohjaajalla ääni painoksissa, ja kengät puristivat ja lippalakki puristi päätä... eli seliseli....

Mutta jos jotakin positiivista löytyy, niin palkinnot olivat hienot ja tämäkin koe oikein sujuvasti järjestetty. Kassi pullollaan (koiran) herkkuja, vinkuleluja ja isompi pytty kuin koskaan näyttelyistä. Sijoitus oli siis 2/4 ja olihan se kokeen tollereistakin paras.