Nallin pennuista kantautuu tietoja Evitan kautta - ja kuulema hyvin menee. Jopa joitakin kuvia olen nähnyt. Sissi on kuulema lihotuskuurilla, se on tullut isäänsä eli on siinä mielessä poikkeuksellinen beagle :)... Nalli itse teki syksyn töitä piirinmestaruutta ajatellen, mutta Idänlohkohaaveet huuhtoutuivat Rautalammen metsiin.

Syyslomalla Nalli teki myös Nallit. Hätistelin sitä parina päivänä mökillä metsään omatoimiselle jäniksen ajoretkelle - ja ihan turhaan. Se nosti jalkaansa vessan nurkilla ja kipitti kiireesti uunin viereen nukkumaan. Olikin vähän tuulista. No lähtöpäivänä nakkasin matot pihalle, ja komensin Nallia - että nyt et kyllä sit karkaa, kohta lähetään. Siinä meni päivän suunnitelmat uusiksi - kummityttö jäi näkemättä ja koiraa päivystettiin iltahämäriin asti. Ja sinne jäi, kunnes pääsi seuraavana päivänä mummolaan.

Huldalta on saatu pari teertä, ja se on tutustunut myös riekkoihin.

Tuike on käynyt Huldan kanssa kahdessa mätsärissä Lemmikkiareenalla. Nyt sunnuntaina tuli hienosti juniorhandlereissa 3/12 sijoitus, mukava aloitus uudessa lajissa! Kehä jäi näkemättä, kun kävimme Toukon kanssa Saaristokadun silloilla juoksu/pyörälenkillä. Nuorten luokassa saivat punaiset nauhat, mutta putosivat jatkosta.