Huldalla on nyt alkanut juoksut. Eli Operaatio Pentuprojekti siirtyy ensi viikolla tositoimiin. Huldan juoksuväliksi tuli 6 kk ja 2 vk eli tarkka tyttö taas kerran. Se oli kyllä perinteisesti pistänyt jo useamman viikon ajan poikien pään pyörälle, mutta toisaalta näihin juoksuihin se valmistautui varsin virkeänä ja toiminnallisena. Teimme lauantaina vielä kohtalaisen onnistuneen varistreeninkin Leevin ja Iipon seurassa.

Nyt sitten tässä tuumailen, että ottaako progetestiä vai ei, ja milloin sopia sulhovierailua. Tällä hetkellä viisaimmalta ratkaisulta tuntuu progetesti, ja siihen sitten sopivasti sulhon vierailu.

Sain myös ennakkotietoa kennelnimestä, eli viimeisin eli neljäs vaihtoehto lopulta tärppäsi! Eli tulevasta pentueesta tulee Bellefox- kennelin kasvatteja. Kauniita kettuja siis. Toivottavasti nimi on enne, sillä onhan Jack oikealta nimeltään Nitric Fox Approved. Kennelnimet oli keksitty jo ennen kuin ensimmäisen kerran aloin Fox-poikien perään huutelemaan, joten kaikkinensa hauska sattuma.

Belle -sana tulee kahdesta perheeni harrastamasta rodusta eli beaglesta ja tollerista. Erittäin lyhyet ranskanopintoni muistuttavat sen tarkoittavan myös kaunista, ja tuo fox sopii periaattteessa paremmin tollerille, mutta toisaalta voihan sitä kettua beaglellakin ajaa....:D.