Hulda ja Jack 13.12.2009. Lisää kuvia löydät täältä.

Hulda tapasi sunnuntaina ensimmäistä kertaa tulevan sulhonsa Jackin. Pariskunnalla oli oikein vauhdikkaat treffit, tanner tömisi ja jouluvalot saivat kyytiä. Unelmien poikamies on SE MVA(N) NITRIC FOX APPROVED, joka on  ruotsalaisen Thashan ja saksalaisen Aaronin jälkeläinen. Molemmat Jackin vanhemmista ovat moninkertaisia näyttelyvalioita, mutta myös hyväluonteisia harrastuskoiria.

Jack on iloinen, reipas ja sopeutuva tyyppi, joka harrastaa omistajansa Karolina Koiviston kanssa agilityä ja tokoa. Kaksikko treenaa myös taippareihin. Jack oli kesällä muutaman viikon Ruotsissa Thasha-äitinsä luona, ja sai nopeasti kasaan valiosertinsä eli herra on Ruotsin näyttelyvalio. Suomesta sillä on yksi serti.

Jackilla on yhdet pennut Norjassa Lauvstuas-kennelissä. Pennut ovat oikein virkeitä, sosiaalisia ja mukavaluonteisia. Ne nostivat 7-viikkoisina spontaanisti sekä varista että kania, ja ovat olleet kauniita ja tasaisia pienestä pitäen. Kiitos jo nyt Karolle sekä Jackin Nitric-kasvattajille Riika ja Mika Leppiselle tästä mainiosta mahdollisuudesta! Minusta tässäyhdistelmässä on paljon potentiaalia, ja maltan tuskin odottaa kevättä tulevaksi.

Hulda ja Jack ovat molemmat liioittelemattomia ja toimivia ferrareita. Jackilla on kaunis etuosa ja näyttävät kulmaukset, helppohoitoinen tumma turkki selkein valkoisin merkein sekä kompakti koko, se on 49 senttiä korkea. Jack on pentutestattu, ja saanut sieltä oikein mukavat tulokset. Terveystulokset ovat molemmilla erinomaiset kuten niiden sisaruksillakin.

Jack tulee meille Kuopioon vierailulle tammikuussa. Sitä vierailua odotellaan :). Ajatuksena on tutustua toisiimme ihan kaikessa rauhassa ennen juoksuja. Jos Jackin ja Huldan tulevat pennut kiinnostavat, niin kannattaa tulla  tutustumaan. Käymme yhdessä myös Kajaanin näyttelyssä - tosin Huldaa en kehään vie ennenkuin se kunnolla taas turkissaan! Messarin merkillinen H väärän värisine nenineen  on turha ryppy Huldan näyttelytuloksissa. No eikös siitä jo kaikkitietävä kotiraati varoitellutkin etukäteen... Kuvia näyttelystä voi lainata koiran omistajien ja kasvattajien sivuille, kunhan lähde mainitaan.

Mutta reissu oli muuten mainio. Kiitokset anopille (Kati) ja Tuikelle matkaseurasta :D.